Over Ons

FKA Automobielen is een onderneming met een uitstekende reputatie, gebaseerd op een jarenlange ervaring in de autobranche, vakmanschap , uitstekende occasions voor een aantrekkelijke prijs en glasheldere afspraken. En bij vragen laten wij u nooit lang wachten!

Elke occasion van FKA Automobielen wordt met grote zorgvuldigheid, ervaring en technisch vakmanschap voor u geselecteerd en voldoet aan onze bijzonder strenge selectiecriteria. Daarnaast is elke auto voor minimaal 6 maanden APK gekeurd en wordt veilig en schoon afgeleverd.

Hierbij kunt altijd vertrouwen op een complete onderhoudshistorie en een gegarandeerd correcte kilometerstand. Onze auto’s zijn uiteraard schadevrij.

Wilt u nog meer zekerheid? Kies dan voor het extra zekerheidspakket, dat het best bij u past.

Automakelaar

Zoekt u een bepaald model auto, van een bepaalde leeftijd of een speciale uitvoering? Wij speuren hem graag voor u op met ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland. In de best mogelijke conditie, voor een marktconforme prijs.

Import begeleiding

Wij kunnen u ook ondersteunen bij de import van uw auto uit het buitenland en verzorgen voor u de gehele, ingewikkelde administratieve rompslomp, zoals de BPM-berekening, de BPM-aangifte en de RDW-keuring. Daarnaast regelen wij voor u een veilig transport naar een locatie van uw keuze, indien nodig met een tijdelijk exportkenteken.

Onderhoud

Voor het vakkundig onderhoud van uw nieuwe occasion kunt u terecht bij onze met zorg geselecteerde technische partners.

Samenwerking

Wat betreft een verruiming van uw keuze, voor scherpere inkoopprijzen en de bundeling van specifieke deskundigheid, werken wij samen met A2 Occasions, gevestigd op dezelfde locatie.

Ook voor de beste financiering en/of verzekering van uw auto kunnen wij u van dienst zijn door samenwerking met professionele partners. Informeer naar de mogelijkheden

Frank Klyn groeide uit van jongste medewerker tot uiteindelijk algemeen directeur van het gerenommeerde familiebedrijf en officiële Volvo-dealer van Heerlen met ruim twintig medewerkers.

Met FKA Automobielen heeft hij wederom een goed autobedrijf tot stand gebracht, met nog steeds als belangrijkste missie: U zoveel mogelijk autoplezier bezorgen!